GO BACK
    TO MENU

    De fiecare dată când mergem să fotografiem cuplurile în timpul nunţii, ne dăm seama că avem această ocazie unică de a-i suprinde pe îndrăgostiţi într-unul dintre cele mai importante contexte din viaţa lor. Doar că fotografia de cuplu înseamnă albumul de nuntă, dar şi mult mai mult decât atât.

    Plănuit, organizat cu mintea şi cu sufletul, momentul căsătoriei are farmecul de a situa cuplul în mijlocul unui ceremonial aparte, dedicat în mod special celor doi. Iar, noi încercăm să depăşim limitele oricărui scenariu regizat şi să pornim împreună într-o mini călătorie surprinzătoare, cumva pe un fir invizibil ce cuprinde întreaga nuntă, provocându-i să rămână în faţa aparatului de fotografiat – ei, cu aceeaşi naturaleţe cu care se iubesc şi în bucătărie în timp ce gătesc.

    Sedinta Foto Dupa Nunta

    Nu este neapărat un exerciţiu uşor pentru că oricât de neconvenţionali sunt oamenii pe care îi fotografiem de obicei, mulţi intră involuntar în schema „best day of my life”, aşadar “vom realiza cele mai bune fotografii din viaţa noastră de cuplu, apoi… fie ce o fi”.

    După cea mai importantă şedinţă foto din viaţa lor, cea din ziua nunţii, o mare parte dintre cei care se iubesc nu îşi mai dau o altă şansă. Dar, chiar dacă nunta este sau poate fi cea mai importantă zi din viaţa unui cuplu (importanţa acestui eveniment diferă în funcţie de experienţa subiectivă a fiecăruia), ne dorim să transmitem celor care se iubesc că frumuseţea unui cuplu începe înainte de nuntă şi continuă după, ca orice poveste bună înainte şi după momentul culminant al nunţii.

    Ne dorim să participăm la schimbarea percepţiei fotografiei de cuplu prin transpunerea ei în cotidianul natural al iubirii: ne place să surprindem cuplurile când petrec timp liber împreună, când practică hobby-urile preferate sau când lucrează împreună la propriul business sau pentru orice alt proiect comun. Formele pe care le iau legăturile dintre doi oameni care se iubesc şi construiesc o relaţie reprezintă o parte din spectacolul vieţii, iar noi continuăm să ne minunăm de fiecare poză în parte.

    Sedinta Foto Cuplu Bucuresti Picture This

    Sedinţele foto care găsesc pe neaşteptate cupluri jucându-se cu copiii lor sau pur şi simplu făcând curăţenie, cele care susţin cauze caritabile, îndrăgostiţi care au grijă de animale sau cei care restaurează clădiri vechi, cei care dansează sau cei care fac stand-up împreună (exemplele vor continua prin cât mai multe fotografii şi aici pe site-ul nostru), vor crea mereu alte „cele mai frumoase albume foto din viaţa unui cuplu”.

    Sedinta Foto Cuplu Bucuresti

    Citeşte şi: Cupluri din filme de dragoste pe care ne-am dori să le fotografiem