GO BACK
    TO MENU

    Tocmai ne-am întors de la Electric Castle şi suntem tare fericite. În primul rând, pentru că am trăit experienţa inedită a unui festival care înseamnă nu numai o explozie de energie (oameni care fac diferenţa, muzică de calitate) ci a unui festival care înseamnă şi transmite iubire. În toate formele ei. Electrizantă, magnetică, vibrantă. Apoi, suntem fericite pentru că am avut ocazia să creăm, împreună cu o parte dintre cuplurile prezente, albumul Electric Love. O parte dintre pozele realizate, le puteţi descoperi şi mai jos.

    A fost o poveste.

    Cu oameni liberi, autentici, coloraţi. Cu zâmbete neregizate. Îndrăgostiţi bând bere, relaxându-se într-un hamac, cântând, dansând, luându-se în braţe.

    Cu oameni de toate vârstele care se privesc, care se ţin de mână, care se fac să râdă. Atât de diferiţi, atât de frumoşi, atât de nonconformişti.

    Mulţumim, Electric Castle!

    Despre cum am realizat albumul Electric Love am povestit mai multe in Cosmopolitan:

    „Q: Vara aceasta aţi fost la Electric Castle pentru a realiza acolo albumul Electric Love. Ce a însemnat, pe scurt, acest proiect?

    Experienţa de a fotografia cuplul înafara unei şedinţe foto, de a-i surprinde pe îndrăgostiţi natural (mergând, ţinându-se de mână, râzând, îmbrăţişându-se, bând bere pe iarbă, înainte sau în timpul concertelor) a fost foarte interesantă. Ne-am dorit să îi surprindem în starea lor cât mai naturală, am socializat cu ei  — mulţi dintre cei prezenţi erau surprinşi de faptul că îi fotografiem, dar într-un mod firesc. Uneori, când vedeau că ne concentrăm asupra lor, intrau în jocul nostru imediat: râdeau, repetau o piruetă, se aruncau, săreau, exagerau anumite gesturi. Totul s-a întâmplat pentru documentarea fotografiei de cuplu.

    Q: Cum aţi descoperit iubirea în mijlocul unui Festival de muzică, în comparaţie cum o surprindeţi în cadrul unor altfel de evenimente: nunţi, petreceri etc.? 

    În primul rând, impactul dimensiunii spaţiului, diferenţa de cadru: oamenii se simt mult mai dezinvolţi când sunt într-un spaţiu mare, unde oricum era deja o energie specifică, o atmosferă aparte. La Electric Castle, ei voiau să arate cool şi erau foarte fericiţi că trăiesc acea experienţă. Electric Castle este un eveniment foarte deosebit, cu un vibe diferit chiar şi de alte festivaluri. Şi, chiar erau oameni mişto acolo. La o nuntă, de exemplu, este un cuplu central pe care te focusezi şi încerci să formezi povestea în jurul acelor două personaje. La o nuntă, oamenii se formalizează mai mult. La Electric Castle au fost mai multe personaje pe care ne-am concentrat, o iubire personificată prin mai multe poveşti de cuplu.”

    Restul interviului, aici.